Basis ICT

ICT in het basisonderwijs

Info & Disclaimer

INFO

Mijn naam is Johan Van den Abeele en ik ben de maker van deze blog.

Ik ben sinds september 2006 ICT-coördinator voor de 5 Vrije Katholieke Basisscholen te Sint-Pieters-Leeuw. Samen vormen deze scholen de Scholengemeenschap Vrije Katholieke Basisscholen Sint-Pieters-Leeuw of – kortweg – KBSPL. Bezoek ook de website van onze scholengemeenschap: http://www.sg-spl.be.

Je kan me ook volgen op Pinterest en Twitter.

Deze blog is voornamelijk bedoeld om mijn collega’s leerkrachten met regelmaat te informeren over en te motiveren voor ICT-gebruik in de basisschool. Op deze blog post ik regelmatig berichten over nieuwe ICT-mogelijkheden die ondersteunend zijn voor leerkrachten in basisscholen. De suggesties op ICT-vlak zijn bedoeld om te gebruiken in de klas of lesvoorbereidend, maar daarnaast wil ik ook af en toe mijn zegje doen over één of ander ICT-onderwerp.

Naast leerkrachten in de basisschool kunnen ook andere geïnteresseerden op deze blog terecht. Mijn hoop is dan dat iedere bezoeker er enig nut bij heeft.

DISCLAIMER

 • Ik draag geen enkele verantwoordelijkheid voor producten en informatie op enige website of webpagina waarnaar door en onder het (dit) weblog /deze website “Basisict.wordpress.com” wordt verwezen.
 • Hoewel bij het samenstellen van deze weblog de uiterste zorg is nagestreefd, kan ik (spel)fouten en onvolledigheden niet garanderen en aanvaard ik deswege geen aansprakelijkheid.
 • Hoewel ik ernaar streef om op deze weblog betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kan ik de volledigheid en de juistheid van de geboden informatie niet garanderen. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe, indirecte, en/of gevolgschade als gevolg van onjuistheden en/of onvolledigheden die op deze weblog kunnen voorkomen.
 • Je wordt derhalve aangeraden, voordat je handelt op basis van de geboden informatie, deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen.
 • Deze weblog biedt d.m.v. hyperlinks toegang tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Ik kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze websites en/of informatiebronnen.
 • Het feit dat op deze weblog middels hyperlinks wordt verwezen naar andere websites en/of weblogs betekent niet dat ik het eens ben met de inhoud van deze websites en/of weblogs.
 • Door de verstrekte informatie op deze weblog kan ik in geen geval zal ik aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade die het resultaat is of zou zijn van levering, werking of gebruik van de informatie en producten op deze website.
 • Het gebruik van de informatie en producten genoemd op deze blog is voor eigen risico van de gebruiker.
 • Ik plaats bij de berichten op deze blog foto’s, plaatjes, e.d. die bij het betreffende bericht passen. Mocht ik hierbij op enige wijze inbreuk gemaakt hebben op de auteursrechten of het portretrecht van derden – hetgeen zeker niet de bedoeling is – stuur mij dan a.u.b. via e-mail een berichtje hierover en ik verwijder dan onmiddellijk de betreffende foto’s, plaatjes, e.d. van mijn blog.
 • Het is niet mijn bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor publicatie. Het kan voorkomen dat, ondanks de zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyrighthouder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoek ik je om via e-mail contact met mij op te nemen. Indien het bezwaar redelijk en/of begrijpelijk is, zal het betreffende materiaal worden verwijderd.
 • De inhoud van reacties op berichten die geplaatst zijn op deze blog, zijn geheel en al ter verantwoording van de auteurs van die reacties. Een op deze blog geplaatste reactie betekent zeker niet dat ik het met de inhoud van de betreffende reactie eens ben.
 • Ik behoud mij het recht voor om, zonder voorafgaand bericht aan de auteur van de reactie, reacties te wijzigen en/of te weigeren en. te verwijderen indien deze niet passen binnen het kader van dit weblog. Reacties waarin scheldwoorden, discriminerende opmerkingen dan wel onwelgevallige opmerkingen staan, worden zonder meer geweigerd en verwijderd.
 • In geen geval zal ik aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade – in welke vorm dan ook – aan je computersysteem, dan wel hier hieraan gekoppelde randapparatuur, geïnstalleerde software en gegevensbestanden, die het resultaat is van het bezoeken/het gebruik van deze blog.
 • De inhoud van deze disclaimer blijft onverminderd van kracht ongeacht spellingfouten en/of fouten in de grammatica. Wanneer de in deze disclaimer gestelde zaken voor meerdere interpretaties vatbaar zijn, dan is de interpretatie die als doel heeft om mij te vrijwaren van welke rechtsvervolging dan ook de enige juiste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: